Espen Henriksen

Grillsesongen er igang, og med over 30 forskjellige grillmodeller på lager, er Jernia Knudsen Risør klar for årets grillkunder.

Tekst og foto: Knut Erik Liane

Etter fjorårets hetebølge og grillforbud ser daglig leder Espen Henriksen lyst på denne grillsesongen.

– Ifjor solgte vi nesten bare gassgriller, men allerede til nå i år har salget stabilisert seg igjen. Nå går det nesten like mye kull som gass, sier Espen Henriksen.

Valg av grill

Mange som kjøper grill har ofte bestemt seg på forhånd om det skal være kull, gass eller elektrisk. Noen velger kull for smaken sin skyld, andre velger gass for slippe å vente en halvtime på at grillen skal bli klar.

– Når det kommer til valg av grill så er det opp til hver enkelt sin smak. Gass er det jeg selv bruker, og man kan få røykpakker for litt mer røyksmak. Elektriske griller blir som oftest brukt på terrasser og steder der man ikke kan ha åpen flamme.

Når det kommer til ekstrautstyr så har de stort utvalg. En ting som det har gått mye av er pizzastein.

– For ett par år siden var det pizzaprogram på tv, og da solgte vi mange pizzasteiner. Siden den gang har salget gått jevnt og trutt.

Kan montere

For noen kan det mest krevende med kjøp av grill være monteringen. Og velger man en billigere grill blir det ofte mye montering.

– Billige griller har masse deler da det er en litt rimeligere løsning. Dersom man skulle ønske, så monterer og leverer vi grillene. For en liten ekstra kostnad da, avslutter Espen Henriksen.

161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
elektro
atletixny