Risør Frivilligsentral merker stor pågang når de nå gjentar suksessen med «Bli med ut å spise middag». Godt over 30 er så langt påmeldt kommende mandags arrangement.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Knut Erik Liane

Under middagen helt i slutten av mai kom det 35 personer over 60 år for å spise en god middag sammen med andre. Og dette var tydeligvis noe som falt i smak.

– Av de 35 som kom meldte 25 seg allerede samme kveld på til neste middag, forteller Ole Henrik Grønn ved Risør Frivilligsentral.

Gode tilbakemeldinger

Den første kvelden var på Brygga Restaurant & Pizza, med middag til hyggelig pris samt underholdning fra Kristian Solberg, som leste dikt, og Øystein Birkeland som spilte. I tillegg spanderte restauranten kaffe og kake på deltakerne.

– Det kom mange positive tilbakemeldinger i etterkant. Derfor legger vi ikke opp til at det blir noen endringer annet enn at det denne gangen er på Kast Loss. Vi har som hensikt å rullere på restaurantene. Det blir god mat, sosialt og underholdning også til mandag.

Ved forrige anledning var det også flere som benyttet seg av den hjelpen som tilbys til transport og bistand for å komme seg ut.

– Det var spesielt hyggelig, og vi har plass til flere som trenger slik bistand da vi har frivillige hjelpere vi kan engasjere, sier Grønn.

Må melde seg på

For å legge best mulig til rette, kan de som blir med mandag velge mellom dagens kjøtt- og fiskerett. For å være godt forberedt er arrangøren avhengig av at de som skal være med har meldt seg på.

– Jeg trenger påmeldingen innen fredag, enten på telefon, SMS eller at de sender meg en epost, avslutter Ole Henrik Grønn.