Politi

Det har vært en travel natt for politiet i Agder, med mye krangling og høy festmusikk denne natten.

Tekst: Tore Myrberg

Også i Risør har det vært bråk. Rett over klokken to i natt kom det inn melding om slagsmål i sentrum. På Twitter skriver politiet at de har vært i kontakt med partene, og at det opprettes en sak på forholdet.

Litt før 05 konkluderte for øvrig politiet med at det hadde vært rundt 20 oppdrag på høy musikk, feststøy og forstyrrelse av natteroen. Noe er blitt påtalt, men politiet har ikke hatt kapasitet til å følge opp alle.

Når det gjelder voldsepisoder/slagsmål har politiet hatt 13 oppdrag som er meldt på Twitter, inkludert det i Risør. I tillegg har flere blitt bortvist fra sørlandsbyene for natten grunnet kranglete oppførsel.

 

161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
elektro
atletixny