Det blir ikke skikkelig sommer uten grautfest på Moen, og i år har man fått inn Sørlandets eldste jazzband for å underholde.

Tekst: Tore Myrberg

– Lillegaard Trad band skal spille på vår kombinerte sommerbasar og grautfest på Risør Resort Moen Camping nå førstkommende lørdag, forteller Elin Gregersen i Søndeled Helselag/Nasjonalforeningen for Folkehelsen.

Hun tror mange setter pris på musikken til Lillegaard Trad band.

– Bandet er kjent for å skape stor stemning med sine friske gladjazztoner. De er Sørlandets eldste jazzband, og er i år trettifem år. En gruppe av bandet var hos oss for fire år siden. Nå gleder vi oss til å høre dem igjen, denne gang hele bandet, sier Gregersen.

Mens mange starter opp sommerarrangementer tidlig på formiddagen, satser Søndeled Helselag på et ettermiddagsarrangement med start først klokken 15.

– Grautfesten blir som tidligere med salg av grøt, kaffe og vafler, basarbord og stort kakelotteri. Inntektene av vårt arbeid går til hjerte- og demensforskning, samt støtte til lokalt arbeid som fremmer god folkehelse. Så vi håper mange har lyst til å ta turen til Moen denne ettermiddag, avslutter Elin Gregersen.

risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
atletixny
elektro