Det er under festivalene i Risør et jevnt besøk med folk fra Vegårshei. Nå håper arrangøren av Vegårsheidagene at de også kan få trafikk andre veien.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Vegårsheidagene

John Geir Smeland kan fortelle at de har folk fra Risør både som utstillere og besøkende, men at de så gjerne skulle hatt flere.

– Vi har faste utstillere som er med oss på markedsdagen 17. august, og har i år valgt å sette ned prisene på for de som vil ha stand, sier Smeland til iRisør.no.

Mye å by på

Blant de som kommer fast, er Kiwanis Club Risør. De kommer opp med Kiwanis-båten for å selge lodd.

– Vi så gjerne at flere fulgte etter dem opp hit til Vegårshei. Og det hadde vært fint om de som ønsket seg plass til stand tok kontakt så snart som mulig. Blant annet hadde det vært hyggelig om vi kunne fått på plass noen båtinspirerte fra Risør, sier Smeland.

Vegårsheidagene varer fra 16. til 18. august, og i fjor var det litt mindre risørfolk til stede enn det man har vært vant til.

– Da skjedde det visst nok noe samtidig i Risør, og da ble det litt færre. I år håper vi på flere folk og kan friste med politikerduell, rulleskiløp og selvsagt noen gode underholdningsbidrag, avslutter John Geir Smeland.