Det er mye som skjer på Sørlandet Feriesenter for tiden. Daglig leder Ole Marius Sandnes gleder seg til aktiviteten og arrangementene fremover.

Tekst og foto: Marcus Aanonsen

I nærmeste fremtid vil det skje tre ekstra gøye arrangementer på campinga. Gratis forestilling, fotballtrikseshow og Se og Hør sommershow med flaskepost.

– Å ha slike arrangementer er relativt nytt for oss, men hvis dette blir suksess så vil det jo friste til gjentakelse, sier Ole Marius Sandnes.

Gratis forestilling

Førstkommende fredag blir det Kaptein Svartskjegg forestilling på feriesenteret. Da blir det sjørøver tema og gøy for de små.

– Vi fikk en henvendelse der noen ville komme til oss og fremføre dette showet. Vi tenkte at det ville være gøy for barn og familier her på campinga, så denne forestillingen vil skje to ganger i løpet av juli, sier Ole Marius Sandnes.

Se og Hør Sommershow

Til søndag er det Se og Hør som kommer på besøk. De har vært på Sørlandet Feriesenter tidligere og lagd god stemning.

– Dette er et sommershow med konkurranser og aktiviteter. Dette blir nede ved stranda og det vil bli avsluttet med flaskepostslipp. Et for barna også et for de voksne etterpå. Dette var veldig suksess i fjor, sier Ole Marius Sandnes.

Verdens beste fotballtrikser

Den 17. juli kommer verdensmester i triksing, Anders Azun Solum, for å holde show. Dette er noe Ole Marius ser ekstra frem til.

– Dette blir gøy for alle egentlig, men kanskje mest for aldersgruppen over de som drar på sjørøver forestilling. Det vil være en god sjanse til å stille spørsmål og få tips. Så om du har noen fotballglade hjemme ville jeg absolutt anbefale å komme denne dagen, avslutter Ole Marius Sandnes.