Etter mange år uten lokalradio i Risør er det på nytt klart med sendiger. Denne gangen både på FM og DAB.

Det er Sørlandsradioen som nå har gått mot strømmen og startet sendinger på FM 88,5.

– Etter at de riksdekkende kanalene slo av sine sendinger på FM har det blitt behov for et tilbud til alle dem som ikke har skaffet seg DAB-mottakere i bilene sine, eller andre steder, sier Jonas Bording, som er redaktør i Sørlandsradioen.

Senderen er plassert på Heiberg, rundt 250 meter over havet, og foreløpige tester viser at dekningen er god. Det er også mulig å få inn Sørlandsradioen på det nye radiosystemet DAB. Også den senderen står plassert på Heiberg, og gir dekning langt utenfor Risør og Gjerstad – men med noen blindsoner.

– Resten av sørlandskysten har allerede hatt glede av Sørlandsradioen en stund, men det har vært noen ekstra hindringer i veien for å få opp senderen for Risør. Nå er den endelig på plass, sier Bording.

Radioen retter seg inn mot alle byene langs kyststripen. Men, det blir også fokus på Risør.

– Byen skal få sin fortjente plass i sendingene, sier radioredaktøren til iRisør.

Radioens inntekter kommer fra bingo, og det vil i løpet av kort blir mulig å kjøpe bonger fra utsalgssteder i Risør.

Vi gjør oppmerksom på at iRisør.no sin redaktør, Tore Myrberg, en helg i måneden leser nyheter for Bording Media som eies av Jonas Bording. Dette er nyhetssendinger som også sendes over Sørlandsradioen.

risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
atletixny
elektro