Det var godt med folk som tok turen over til Stangholmen lørdag kveld, og det med god grunn. Der spilte nemlig det lokale bandet The Rollers, og fansen strømmet til.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Marcus Aanonsen

The Rollers og Stangholmen har blitt en tradisjon, noe mange setter pris på. Når i tillegg forholdene var som i går kveld, ble det hele en magisk aften for både band og tilhørere.

– Anslaget fra fyrverten var på at vi samlet nørmere 600 publikummere. Det er utrolig gøy at så mange kommer for å høre på oss, og vi er ydmyke og takknemlig for alle som tok turen i går, sier Rune Hansen til iRisør.no.

Stemningen var så god at det ryktes om både frieri og andre romantiske situasjoner…

Rollers ble startet tidlig på nittitallet, nærmere bestemt 1993, så i fjor feiret bandet 25-årsjubileum. Men, det ser heldigvis ikke ut til å stoppe der. Det er bare Rune Hansen og Audun Grimsland som har vært med fra starten. Trygve Jeppestøl ble med i 95, Rune Jacobsen, Per C. Stiansen og Tom Klausen ble med i 02, 04 og 15.

Når det gjelder konsertene på Stangholmen har flere av de litt spesielle historier bak seg. I 2016 var det en tysker som ønsket å høre The Rollers nettopp på Stangholmen, og tok kontakt med fyrvert Dag Eikeland. Les mer om den saken her:

Rollers ruller ut til Stangholmen

I fjor ble det ekstrakonsert som følge av at en tysk realityserie holdt finalen i serien i Risør og på Stangholmen. Les mer om den saken her:

Topp stemning da Rollers holdt ekstrakonsert

For de som ønsker å få med seg The Rollers live framover, vil nok den muligheten dukke opp. Men, det er mer usikkert når det blir.

– Dato for neste konsert er ikke satt enda, avslutter Rune Hansen.

annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
atletixny
elektro