Det trengs flere frivillige i Trebåtfestivalen sitt ungdomscrew. Fredrik Grønvold og Sebastian Aanonsen garanterer en hyggelig og spennende sommer for de som blir med.

Tekst og foto: Knut Erik Liane

Allerede er det over 20 påmeldte, men de trenger enda flere og gjerne noen over 18 år.

– Vi trenger noen som myndige og kan gjøre de litt mer krevende jobbene, blant annet kjøring, Forteller Fredrik Grønvold og Sebastian Aanonsen.

Sammensveiset

De to opplever hvert år at ungdomscrewet blir en sammensveiset familie. De krever heller ikke mye av de som vil delta, bare at man er mellom 15-30 og er tilstede under festivalen.

– Vi blir bare en større og større familie og gjeng for hvert år som går. Men, de som har vært tidligere år har nå slått seg ned, fått barn og har ikke like mye tid til frivillig arbeid, sier Sebastian Aanonsen.

Trebåtfestivalen er avhengig av ungdomscrewet for å få alt klart og setter stor pris på sine unge hjelpere.

– Ungdommer har ofte tid hele uken og kan jobbe på dagtid, mange voksne har ikke den muligheten. Samtidig som at det er for å få ungdommer med i festivalen og øke interessen i kystkulturen, sier Fredrik Grønvold.

God opplevelse

Er du utenbys-fra blir det sørget for et sted å bo og alle får servert mat tre ganger om dagen.

– I tillegg til opplevelsen og samholdet får man beholde crew-klærne og vi stiller gjerne opp som referanser på CV, forteller Fredrik Grønvold.

Som medlem av crewet får du mange varierte arbeidsoppgaver og opplever ting som ikke mange andre ungdommer får oppleve iløpet av sommeren.

– Hvem vet, du kan risikere å møte på en artist eller det kan være en dag du havner på fjorden midt på en solskinnsdag, avslutter Fredrik Grønvold.

annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
elektro
atletixny