Ingen personer kom til skade da det begynte å brenne i en lastebil i Gjerstad i natt.

Tekst: Tore Myrberg

Brannen ble meldt inn rett etter klokken to natt til torsdag, og det brannvesenet fikk raskt kontroll på flammene.

Politiet meldte i natt på Twitter at førerhuset er helt utbrent. De har sikret spor, innhentet opplysninger på stedet og oppretter en sak på forholdet.

Mann skadet i ulykke

Onsdag kveld klokken 21:24 kom det inn melding om en trafikkulykke med motorsykkel involvert i Vegårshei kommune. Ulykken skjedde i følge politiet i nærheten av Heiveien 760, som ligger på Myra.

Både ambulanse og legehelikopter ble sendt til stedet, og føreren ble etter hvert tatt med av ambulansen, skriver Agderposten.

Skadeomfanget var på det tidspunktet uavklart.

Andre ting på Agder

#Kristiansand. Kl 0435. Politiet har pågrepet en person etter voldsepisode i Tollbodgata. En person er kjørt sykehus med kuttskader i ansikt. Politiet jobber med avhør og sporsikring.

#Vennesla. Kl 0303. Politi og ambulanse rykket ut til Vennesla sentrum etter melding om en mann som var utsatt for vold. Fremstod ikke som alvorlig skadet, men kjørt til legevakten for en sjekk. Sak opprettes.

#Lindesnes. Kl 0215. Melding om brann i søppelcontainer på Øksnevik. Brannvesen skal ha kontroll på stedet. Politiet jobber nå med innhenting av opplysninger . Container er helt utbrent. Funn på stedet indikerer at brannen kan være påsatt. Sak vil bli opprettet og etterforskes videre.

#Kristiansand Kl 0015. Mann i 40-årene bortvist fra sentrum etter å ha vært ufin på utested da han ble nektet mer servering.

#Grimstad. Kl 0025. Mannlig bilfører i begynnelsen av 20-årene stanset av UP i området Vesterled – anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort.

#Grimstad, kl 2205: UP har gjennomført fartskontroll på FV420 ved Moy Moner. Det er utstedt 8 FF for fartsovertredelser. Høyeste hastighet er målt til 70 km/t i 50 km/t sone.

#Mandal, kl 2200: Politiet har kontrollert 32 båter på sjøen i dag. Det er utstedt 6 FF for manglende bruk av flyteplagg, 1 FF for fartsovertredelse.

annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
atletixny
elektro