Risør seilskuteklubb inviterer til en historisk omvisning på det gamle rådhuset. Her er det mye spennende å se og høre.

Tekst og foto: Knut Erik Liane

Skuteklubben ønsker å øke interessen rundt det gamle seilskutene og håper at det kommer mange innom for å lære om seilskutetiden.

– Klokken 12 på torsdag og fredag er det åpent for en omvisning. På lørdag er det omvisning klokken 14. Vi håper at det kommer så mange som mulig og gjerne noen av den yngre garde, sier Arne Juell Myklebust.

De jobber stadig med å dokumentere historier fra seilskutetiden og har mye å by på for de interesserte.

– Vi har en del dagbøker og dokumenter som vi henter informasjon fra, det er veldig mange spennende historier i bøkene. Det som barn ofte er mest interessert i er skattene som sjøfolk har tatt med tilbake.