Utrykningspolitiet stilte seg i formiddag opp på E18 ved Svarthøl i Risør for å sjekke om noen kjørte bil i påvirket tilstand. Resultatet var oppløftende.

Tekst og foto: Tore Myrberg

Totalt ble 50 førere vinket inn og kontrollert, og ingen av disse blåste til ulovlig nivå.

Når det gjelder resten av politidistriktet har det vært flere trafikkulykker denne fredagen.

I Sletteheiveien i Kristiansand havnet en bil på siden ved halv tolv-tiden i formiddag. Det var en person i bilen, og vedkommende satt delvis fastklemt. Vedkommende var ved bevissthetm og ble tatt med til sykehus for behandling. Skadeomfanget var på det tidspunktet uvisst.

Fra Lundeveien i Søgne kom det 14.27 medling om at en person hadde falt på El-sykkel. Da politiet kom fram viste det seg at det var to person som hadde vært på El-sykkelen. Begge var ved bevissthet etter ulykken.

Klokken 15.33 kom det melding fra Grimstad om at politi og helsepersonell hadde kontroll på en person som hadde kollidert med scooter ca. en kilometer sør for avkjøreselen til Nedenes i østgående retning. I forkant av kollisjonen var politiet varslet av flere om kjøreadferden til personen på scooteren, og lå også tidvis bak denne på veien. Sjåføren ble behandlet på stedet, og spesialenheten er rutinemessig orientert.

I Flekkefjord, nærmere bestemt på E39 ved Nulandsvika, var to personbiler involvert i en trafikkulykkerett etter 15.30 i ettermiddag. Det var ingen personskader i ulykken.

Og til sist den nyeste hendelsen pr. 17.20 denne fredagen. Den skjedde på riksvei 9 ved Neset camping i Bygland rundt 13.45. To biler var involvert og en person kom lettere til skade.

161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
atletixny
elektro