Tirsdag er siste mulighet for de som vil gjøre et godt kjøp på Ingrids garasjesalg, hvor pengene går til en god sak.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Privat

I midten av juli skrev vi om Ingrid Grimsland, som startet opp med garasjesalg for å samle inn penger til et barnehjem i Cape Town. Nå går det mot slutten av salget, og tirsdag kveld er siste mulighet.

– Jeg har åpent en aller siste gang i garasjen i Ordalsveien 7 på Sandnes mellom 18 og 20 nå til tirsdag. Men, jeg kommer fortsatt til å ta imot donasjoner dersom noen ønsker å støtte på den måten. Det er bare å søke meg opp på Facebook for å ta kontakt, sier Grimsland til iRisør.no.

Her kan du lese saken vi skrev i juli:

Holder garasjesalg for å hjelpe fattige

Nesten 11 000 kroner

Så langt har innsamlingen gått langt bedre enn hun hadde forventet. I løpet av noen få, hektiske uker, har det kommet inn neste 11 000 kroner.

– Jeg turte ikke ha for høye forventninger, men jeg er veldig glad jeg gikk i gang med garasjesalget. Jeg er overrasket over hvor mange som har støttet opp.

Likevel er det fortsatt mye fint å kunne finne om man legger tirsdagskvelden til å besøke utsalget.

– Det har gått litt av alt. Vi har fått solgt en god del klær og pynteting, men også møbler, sko og annet. Men, vi har garasjen full enda. Det er en del klær igjen, bøker, pynteting, servise, sovesofa, 1.80 Svaneseng, puter og putetrekk m.m. Det vi ikke får solgt kommer vi til å gi til andre. Kanskje til de som sender til Moldova, avslutter Ingrid Grimsland litt spørrende.