Politiet har hatt mye å gjøre i Agder i natt, med hendelser både i Gjerstad og Tvedestrand her øst. I tillegg har det vært en alvorlig båtulykke i Arendal.

Tekst: Tore Myrberg

Politiet ble rett før klokken halvt tolv lørdag kveld varslet om at en båt hadde kjørt på land ved Håholmen ut fra Galtesund i Arendal. Allerede i første melding ble det klart at det var personskader, men omfanget var ukjent.

På stedet ble tre personer funnet i vannet, og alle ble sendt til sykehus. En av disse ble flydd til Ullevål universitetssykehus, kritisk skadd.

Havarikommisjonen blir nå orientert om ulykken, og politiet oppretter en sak på forholdet.

I Tvedestrand kom det rett før midnatt inn melding om skadeverk på en bil. Politiet avventer nå anmeldelse fra bileieren.

01.43 natt til søndag havnet en bil i grøfta i Gjerstad. Heldigvis ble ingen skadet i utforkjøringen. Bilføreren er imidlertid anmeldt for kjøring i påvirket tilstand, og har fått førerkortet inndratt.

Her er lista over andre ting politiet har hatt å gjøre i våre to fylker i natt:

#Mandal. Kl. 0436. Fører av MC anmeldt og fått førerkortet beslaglagt etter å ha kjørt 98 km/t i 60 sone.

#Vanse. Kl. 0421. Melding om høy musikk fra en privat adresse som forstyrrer nattero for naboer. Pålagt å dempe lydnivået.

#Vennesla. Kl. 0411. Melding om beruset mann som har sovet ved en bussholdeplass i Øvrebø. Kjørt hjem av politiet.

#Kristiansand. Kl. 0342. Melding om slagsmål i Tollbodgata. En mann skal være skallet til. Politiet har snakket med partene og oppretter sak på forholdet. Fornærmede påført mulig skade i ansiktet.

#Lyngdal. Kl. 0137. Bilfører anmeldt og fått førerkortet beslaglagt. Kjørt 112 km//t i 70 sone på E39.

#Kristiansand. Kl. 0117. Mann innbragt og anmeldt for å ikke etterkomme politiets pålegg. Hadde fått pålegg av politiet etter å ha oppført seg ufint ved et utested.

#Kristiansand. Kl. 0120. Melding om slagsmål ved et utested. Politiet har vært på stedet. Foreløpig usikkert om det kommer noen anmeldelse på forholdet. Ikke meldt om alvorlig personskade.

#Lyngdal. Kl. 0112. Bilfører anmeldt og fått førerkortet beslaglagt. Kjørt 118 km/t i 70 sone på E39.

#Arendal. kl. 0110. Beruset mann innbragt til politiet etter å ha forstyrret ro og orden på et utested.

#Arendal. Kl. 0101. Mann bortvist fra sentrum for resten av natta etter at han i beruset tilstand forstyrret ro og orden og kranglet med verter på et utested.

#Kristiansand. Kl. 0057. Melding om mann som er utsatt for vold ved et utested. Skal ha fått tannskader. Politiet oppretter sak på forholdet.

#Lillesand. Kl. 0046. Melding om høy musikk fra et privat arrangement som forstyrrer nattero for naboer. Musikken var dempet da politiet ankom.

#Lillesand. Kl. 0039. Melding om uaktsom kjøring med bil ved Prestegårdsskogen. Politiet har vært i området og ikke sett noe til aktuelle bil.

#Kristiansand. Kl. 0033. Melding om at en mann har blitt utsatt for vold ved et utested. Ikke personskade. Fornærmede vil ikke anmelde forholdet.

#Søgne. Kl. 0017. Mann bortvist fra et utested etter å i beruset tilstand har forstyrret ro og orden og vørt kranglete mot andre gjester.

#Birkenes. Kl. 00174. Mann pågrepet og anmeldt for verbale trusler mot en drosjesjåfør.

#Mandal. kl. 0012. melding om at det bruks fyrverkeri fra en fest. Personene som hadde gjort dette hadde gått fra stedet før politiet ankom.

#Kristiansand. Kl. 0011. melding om beruset mann som sover ved et busstopp på Tinnheia. Politiet har sett etter mannen uten resultat.

1h
#Grimstad. Kl. 0002. Kvinne anmeldt for ordensforstyrrelser på et serveringssted. Kastet brus og oppført seg ufint mot ansatte. Også bortvist fra stedet for resten av natta.

#Flekkefjord. Kl. 0001. Melding om observasjon av nødbluss retning Torsøy. Ikke gjort noen funn av noen i nød. Brannbåten og Redningsskøyte har søkt i området.

#Kristiansand. Kl. 2346. Melding om at en mann er utsatt for vold i området Hannevika. Fornærmede er kjørt til legevakt for oppfølging. Politiet oppretter sak på forholdet. Dersom vitner har sett noe i området på aktuelle tidspunkt kontakt politiet på 02800.

#Grimstad. Kl. 2323. melding om beruset mann som har falt og slått seg. Hentet av ambulanse.

#Lindesnes. Melding om høy musikk fra en adresse som forstyrrer natteroen i området. Politiet hadde ikke kapasitet til å sjekke denne.