Stolpejakten var en stor suksess i sommer og jakten fortsetter. Mads Henrik Sandnes er svært fornøyd med stor deltakelse.

Tekst: Knut Erik Liane. Foto: arkiv

Da Hope IL satt opp stolpene hadde de et mål på 3-400 nedlastinger av appen. Nå har de fått over det dobbelte.

– Til nå har vi registrert 956 forskjellige brukere, og 670 av diss har tatt mer en fire stolper hver. Det er mye mer en vi hadde håpet på, sier Sandnes.

Utvidelse

Så bra som det har gått i år, håper han på å kunne videreutvikle tilbudet neste år.

– Vi ønsker å utvide tilbudet med flere stolper og større område. Gjerne få flere stolper i Risør, samt sette noen i området Sandnes – Fie.

Mads Henrik Sandnes sier stolpejakten har vært populært både for lokale og turister, og at 230 personer har klart å registrere alle 23 stolpene i Risør.

– Det har vært stor interesse på Turistkontoret og jeg kjenner igjen mange navn som har registrert seg.

Oktober

Det er fortsatt ikke for sent å jakte på stolper. Det er litt under to måneder igjen og arrangørene i Hope IL trenger 44 nedlastinger for å nå det nye målet på 1000 nedlastinger.

– 1. november avsluttes jakten for i år, og vi oppfordrer alle som ikke har fått alle stolpene til å gjøre det nå. Ta gjerne med dere noen som ikke har prøvd enda. Det hadde vært helt utrolig å nå 1000 nedlastinger på stolpejakten.no.

Hvis du allerede har tatt alle stolpene forteller han at det er fine turmuligheter på Hisåsen spom et alternativ.

– For de som ønsker en litt lengre tur i naturen har vi også poster i forbindelse med turorientering. Disse er på Hisåsen og kart kan kjøpes i Hopestrand og Sport 1. Dette varer fram til 1. oktober, avslutter Mads Henrik Sandnes fra Hope IL.