En kvinnelig bilist ble klokken 01.30 natt til søndag stoppet i Risør. I kontrollen som fulgte viste det seg at hun ikke hadde gyldig førerkort.

Her er politiets melding på Twitter for natt til søndag

#Kristiansand kl. 0400: Melding om slåsskamp i Kirkegata, politiet har vært på stedet og snakket med partene. Ingen ønsker å anmelde forholdet.

#Flekkefjord 0258: Politiet har gjennomført promillekontroll på E39 ved Husefjell. 21 kontrollerte, ingen overtredelser.

#Grimstad kl. 0300: Mann bortvist fra sentrum pga beruselse og dårlig oppførsel.

#Arendal kl. 0258: En person bortvist fra sentrum, anmeldes for forulemping av politiet.

#Risør kl. 0245: Politiet mottok melding om at en person muligens hadde falt i sjøen i forbindelse med urinering. Mannens identitet var ukjent. Brannvesenet med dykkere og Luftambulanse ble tilkalt for søk. Han ble funnet i god behold på bopel etter at identiteten ble kjent.

#Lyngdal kl. 0220: Klage på høy musikk fra bolig i Agnefestveien, politiet har vært på adressen og dempet musikken.

#Arendal kl. 0200: En person innsatt i arrest, anmeldes for å ha sparket til en vakt på utested i sentrum.

#Kristiansand kl. 0156: Klage på høy musikk fra leilighet i sentrum, politiet har vært på stedet og pålagt innehaver å dempe støynivået.

#Risør kl 0130: Kvinne anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.
Politiet i Agder

#Kristiansand kl. 0031: Mann bortvist fra sentrum pga beruselse og amper oppførsel.
Politiet i Agder

#Kristiansand kl. 0018: Mann bortvist fra Kristiansand sentrum pga beruselse og dårlig oppførsel på et utested.
Politiet i Agder

#Kristiansand kl. 0030: Mann bortvist fra Kristiansand sentrum på grunn av kranglete og ufin oppførsel.

#Marnardal kl. 0000: Klage på høylytt fest, politiet har vært på stedet og gitt pålegg om å dempe støynivået.

Ca. Kl 23.00 #evje Ny hjemme alenefest ute av kontroll. Politiet på Evje rykker ut og får kontroll på festen. Festen har vært så ute av kontroll at det har gått ut over inventaret. Unge festdeltakere bortvises

Kl 2224 #borhaug Melding om stor ungdomsfest som er kommet ut av kontroll. Politiet bortviser en rekke uinviterte festdeltakere og varsler foreldre. Mange berusede undgdommer på stedet

K2208 #arendal Politiet rykker ut til en fest hvor en festdeltaker har vært hissig og voldelig mot andre festdeltakere. Han setter seg kraftig til motverge når politiet kommer til stedet, og blir pågrepet. Ingen personer på stedet ble skadet. Mannen slo til to polititjenestepersoner i ansiktet, og blir anmeldt for dette.