Ingen hendelser fra Risør på politiets twitterkonto denne dagen, men et par saker fra Kristiansand og en trafikkontroll i Fiansvingen.

Tekst: Tore Myrberg

Den styggeste saken er fra Kristiansand, hvor en kvinne i 90-årsalderen ble frastjålet vesken sin fra rullatoren. Hendelsen skjedde i Marviksveien rett etter klokken 12, og en person ble sett løpende fra stedet.

To og en halv time senere melder politiet om at de har tatt inn fire unge menn som kan settes i sammenheng med det hele, og at deler av tyvegodset er kommet til rette. De skryter av kombinasjonen observante vitner og godt politiarbeid. Saken vil bli etterforsket videre.

Gasslukt på legesenter

En annen, litt spesiell hendelse, ble registrert på Kjøita legesenter i Kristiansand rett etter klokken 15. I meldingen står det at 15-20 personer er eksponert for det som beskrives som gass eller ubehagelig lukt.

Ingen skal ha mistet bevisstheten, og det ble gitt helsetilsyn på stedet. Litt senere gjorde brannvesenet målinger i lokalene, og da var det ikke lengre gass i lokalene. En teori politiet ser som mulig er at en person har brukt CS-gass (ofte kalt tåregass) på stedet.

Folk kjørte pent

Vi tar også med at politiet har gjennomført en trafikkontroll på gamle E18 ved Fiansvingen i Tvedestrand i dag. 64 biler ble kontrollert uten at det førte til noen reaksjoner fra politiets side.