Førstkommende mandag inviterer Risør Frivillighetssentral til middag og underholdning for de over 60 på Brasseriet.

Tekst og foto: Thomas Østerholt

Middag for de over 60 har blitt populært og denne gangen er det Brasseriet Krag som tilbyr en billig middag for de eldre.

– Det blir servert en fiskerett eller kjøttrett og en dessert og kaffe. Denne gangen blir det ikke sang og musikk, men diktlesning, og det er rådmann Trond Aslaksen som skal lese sine dikt, sier Ole Henrik Grønn.

Risør Frivillighetssentral varierer steder å spise fra gang til gang det holdes middag. Dette gjøres for å få litt forandring.

– Det er jo sånn med dette prosjektet at vi skal rullere mellom alle restaurantene i byen og denne gangen ble det Brasseriet, sier Grønn.

Bra tilbud

Bystyret har satt av tredve tusen kroner til budsjettet for å arrangere middag for de over 60. Frivillighetssentralen og sanitetsforeningen står for arrangeringen.

– Vi ønsker en sosial møteplass for å redusere ensomhet, og fordi mange syns det er hyggelig å gå ut og spise med andre.

Dette blir den fjerde middagen de holder og det er allerede mange som har meldt seg på.

– Foreløpig er vi cirka 25, så det er plass til flere.

Påmeldingsfristen er på fredag 20. september. Ta kontakt med Frivillighetssentralen v/Ole Henrik Grønn på telefon/sms 92099585 eller på mail: frivillighetssentralen@risor.kommune.no.

Frivillighetssentralen håper mange har lyst til å være med å spise middag.

– Jeg håper folk har lyst til å være med. Det har vært hyggelig de andre gangene vi har hatt middag, så jeg regner med at det blir det på mandag også, avslutter Ole Henrik Grønn.