Det er ikke hver dag det kommer inn melding til politiet om at noen kjører rundt på det innringer mener er en stjålet gressklipper.

Tekst: Tore Myrberg

Den meldingen kom inn til politiet i Agder litt over klokken 16 onsdag ettermiddag. Og meldingen resulterte i utrykning fra politiets side.

Vel framme på det aktuelle stedet i Grimstad blir en mann pågrepet. Det viser seg at vedkommende ikke har stjålet klipperen, men at føreren pågripes for å kjøre gressklipper i ruset tilstand.

Flere rettssaker slår fast alvorligheten i å kjøre i ruset tilstand, selv på en gressklipper. Et søk på dommer viser bøter på helt opp mot 50 000 kroner, selv om dette nok ikke er det mest vanlig. I tillegg kommer inndragelse av førerkortet.

Ran i Kristiansand

Av andre ting som har skjedd i dag, var det langt mer alvorlig da en person ble ranet i bakgården til Spareskillingsbanken i Kristiansand i morgentimene i dag.

Dette skjedde rett før klokken ti, og en drøy halvtime senere kunne politiet melde om at de hadde stoppet en aktuell bil i saken og at tre personer var pågrepet.