Per Ravn Omdal i samtale med Erik Mykland, Per Kristian Lunden og Jon Olav Strand.

Ordfører Per Kristian Lunden synes innspillet fra Per Erik Moen om døpe hovedbanen på Kjempesteinsmyra om til «Erik Mykland stadion» er en interessant tanke.

Tekst: Tore Myrberg

Lunden fremhever Mykland som en av de virkelig store fotballspillerne her til lands.

– Det er ingen tvil om at Erik Mykland en av historiens beste, kanskje den beste, fotballspillere i Norge. Vi er i Risør veldig stolte av Eriks innsats på fotballbanen, sier Lunden til iRisør.

Må spørre «Myggen»

Ordføreren mener imidlertid det er en vei å gå før man eventuelt døper om det som i dag heter «Kjempesteinsmyra nye kunstgress».

– Det første jeg ville gjort var å spørre Erik Mykland som han ønsker at navnet hans blir brukt på denne måten. Hvis han sier ja uten forbehold, kan dette bli en sak for en eventuell ny kulturkomite. Det er heller ikke unaturlig at Risør Fotballklubb får et ord med i laget, sier Lunden.

Her kan du lese leserinnlegget til Per Erik Moen:

Erik Mykland stadion?

Hadde vært hyggelig

Leder i Risør Fotballklubb, Christian Axelsen, kaster ballen tilbake til politikerne, men sier det hadde vært hyggelig med et navnebytte.

–  Det hadde vært hyggelig for Risør FK og Erik med endring av navnet på Kjempesteinsmyra. Men, dette er et kommunalt anlegg. Hva kommunen vil foreta seg med navnebytte vil vi derfor eventuelt forholde oss til, sier Axelsen.