Forrige torsdag ble vi med Lisand AS på tur. Denne gangen var destinasjonen golfbanen på Nes Verk. En som fant gleden med golf var Reufik fra Risør.

Tekst og foto: Knut Erik Liane

(Vi gjør oppmerksom på at iRisør.no er en del av tilbudet til Lisand AS)

Lisand inviterer sine ansatte med på to turer i året. Reufik var ikke med på fjorårets golftur, dette er noe han har angret litt på etter å ha vært med på årets tur.

– I fjor valgte jeg å ikke bli med på turen da jeg tenkte at golf ikke var noe for meg. I år bestemte jeg meg for å bli med og det var utrolig gøy å spille golf, sier Reufik Mehmedovic.

Blinkslag

Etter ett par runder med oppvarmingslag fordelte Lisand seg i to grupper, der den ene gruppen ville spille fotballgolf, mens Reufik og de andre ville spille vanlig golf. På 9-hullsbanen imponerte han med uante ferdigheter, spesielt på ett av de vanskeligste hullene da ballen skulle over en bekk.

– Jeg hadde ett mål. Det var å ikke få ballen i bekken. Jeg var ikke sikker på om jeg skulle klare å få ballen over vannet. Men det gikk bra og golfballen landet kun en meter ifra hullet.

Lisand var heldige med været på golfbanen, men Reufik skulle gjerne sett at turen var på en litt varmere årstid.

– Det ble litt kaldt den dagen, jeg foretrekker nok varmen. Det var veldig gøy å spille golf, så jeg håper Lisand tar en tur til en golfbane igjen, avslutter Reufik Mehmedovic.

Her er en bildeserie fra dagen.

 

Les saken og se bildene fra forrige tur. Da var vi med Lisand på Harrytur.