Det nærmer seg helg, og kinosalene på Risørhuset står klare med premierefilmer for store og små.

Nye filmer på Risør kino
Nye filmpremierer strømmer på, og kommende uke kan dere glede dere til fire norgespremierer! Det blir masse drama, humor, musikk, glede og eventyrlig spenning for både for små og store. Gå inn på www.risorkino.no for å se hele kinoprogrammet og kjøpe billett.

Bilderesultat for brillebjørn på ferie

BRILLEBJØRN PÅ FERIE
Norgespremiere 11. oktober.
Norsk Barnefilm. Tillatt for alle. Varer 1t5min
.

Endelig er de minste barnas favorittbjørn tilbake på kino, og denne gangen skal han på ferie! I filmen «Brillebjørn på ferie» møter vi Julian på fire år som skal på en liten ferie sammen med familien og sin gode venn og hjelper Brillebjørn. Brillebjørn er en kosebamse som blir levende sammen med små barn og som kan hjelpe barna å overvinne hindringer ved bruk av fantasimagi som han klapper frem.

Ta med de minste på kino i selskap med snille og gode Brillebjørn, hvor det både blir dans og fantasimagi!

Bilderesultat for wild rose movie

WILD ROSE
Norgespremiere 11. oktober
Halv pris for medlemmer i Kinoklubben:
www.kinoklubb.no
Am. Drama/Musikkfilm med
Julie Walters, Jessie Buckley, Sophie Okonedo og Craig Parkinson. 9 år. Passe u/v.


Det er fristende å kalle dette en varm, underholdende og britisk variant av A Star is Born.

Rose-Lynn Harlan har en frynsete fortid og en fabelaktig stemme. Selv om hun er født og oppvokst i Glasgow, har hun alltid identifisert seg med de amerikanske countrystjernene og brenner for den upolerte countrymusikken i USA, som består av «tre akkorder og sannheten om livet». Hennes store drøm er å flytte til Nashville og få sitt store gjennombrudd blant likesinnede, men drømmen virker fjern når man bor i Skottland, er alenemamma til to små og arbeider som hushjelp.

Ved hjelp av sjefen hennes, som får i stand et møte med en legendarisk BBC-radiovert, og noen harde verbale sannheter fra moren, Marion (Julie Walters), innser Rose at veien til egen lykke kanskje er kortere enn hun tror.

Bilderesultat for swingers ramm

SWINGERS
Norgespremiere 11. oktober
Norsk Komedie/Drama, med Morten Ramm, Zahid Ali, Evy Kasseth Røsten, Kristine Ullebø, Aleksandra Ørbeck-Nilssen, Stig Frode Henriksen og Mikkel Bratt Silset. 9 år. Passer u/v.

Swingers er en feelgood komedie med Norges morsomste cast.

To samboerpar kjeder seg i hverdagen og bestemmer seg for å møtes. Det viser seg at det man trodde skulle bli en spennende opplevelse, kanskje ikke var helt gjennomtenkt likevel. Gresset er ikke alltid grønnere på andre siden av gjerdet.

Bilderesultat for mistress of evil maleficent

MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL
Verdenspremiere onsdag 16. oktober
Am. Fantasy/Eventyr/Familiefilm. 9 år.

Oppfølger til den internasjonale box-office suksessen Maleficent fra 2014. Vi møter igjen Angelina Jolie og Elle Fanning i sine roller som den mørke feen Maleficent og prinsesse Aurora, to velkjente karakterer fra studioets klassiske animasjonsfilm Tornerose, hvis utrolige historie ble gjort levende på det store lerretet i Maleficent. På rollelisten finner vi nå også Michelle Pfeiffer, Chiwetel Ejiofor, Sam Riley, Harris Dickinson, Ed Skrein, Imelda Staunton, Juno Temple og Lesley Manville. Maleficent: Mistress of Evil er et fantasy-eventyr som tar oss flere år etter hendelsene i Maleficent, hvor publikum ble kjent med hendelsen som frøs hjertet til en av Disney sin mest beryktede skurker og drev henne til å kaste en forbannelsen over babyen, Prinsesse Aurora.