Politiet rykket ut for å gjøre undersøkelser etter at en syklist ble funnet skadet i veigrøfta ved Fiane i Gjerstad rundt klokken 17 søndag.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Arkiv

Da meldingen kom inn var skadeomfanget ukjent, og man visste heller ikke foranledningen til det hele.

Syklisten ble først behandlet på stedet, før ambulansen kjørte vedkommende til sykehuset i Arendal. Politiet meldte noe senere søndag at personen har pådratt seg bruddskader.

Etter å ha undersøkt stedet har politiet så langt konkludert med at det ikke er noen indikasjoner på at andre kjøretøy har vært involvert i ulykken.

Flere ulykker

Politiet i Agder melder om flere trafikkulykker denne helgen.

I Marnardal omkom en mann i 60-årene i en ATV-ulykke søndag morgen. ATV-en skal ha kjørt ut av veien og havnet i bekk under jakt. Mannen ble funnet av jaktkameratene. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser.

I Arendal ble en kvinne rygget på av en bil sent lørdag kveld. Kvinnen hadde vært passasjer i bilen, og skal ha falt bak bilen da hun nettopp hadde gått ut av den. Deretter rygget bilen slik at kvinnen ble påkjørt.

Kvinnen skal ha pådratt seg skader i beina som følge av påkjørselen. I tillegg fikk hun noe hodeskader som følge av fallet.