Risør Frivillighetssentral inviterer alle over seksti til gratis middag. Middagen vil finne sted på cafeen i Alderssenteret på Tjenna.

Tekst og foto: Thomas Østerholt

Tilbudet middag for de over seksti er gratis, men det er førstemann til mølla og bindende påmelding til Frivillighetssentralen.

– Til nå er vi 21 påmeldte og vi har plass til 42 så det betyr at vi er halvveis, sier Ole Henrik Grønn.

God mat og underholdning

Det er et fantastisk tilbud til folk over seksti år å det blir servert god mat. Det blir og underholdning med Øystein Birkeland som vil spille og synge for dere.

– Det er personer som er over seksti år som har lyst til å være med å ha en hyggelig middag på tjenna og vi har jo både fårikål og panna cotta med bringebærsaus til dessert å by på, så håper at både enslig, ektepar og andre vil være med, sier Grønn.

Risør Frivillighetssentral har gjort middag for de over seksti noen par ganger og vil fortsette med dette utover året.

– Spis med meg er jo et prosjekt som kommer til å gå fram til jul. Vi skal ha ti middager, men vi skal ha en søndagsmiddag en gang i måneden, en i oktober, en i november og en i desember, sier Grønn.

Slik melder du deg på

Risør Frivillighetssentral håper flest mulige ønsker å ta turen innom.

– Nå kan jo alle være oppmerksom på at disse middagene er helt gratis å være med på, så det er jo mulig for absolutt alle å være med, avslutter Ole Henrik Grønn.

De som vil melde seg på kan kontakte Ole Henrik Grønn på mobil 92099585 eller e-post frivillighetssentralen@risor.kommune.no innen fredag 18.oktober.