Galleriet Nylund Larsen holder «del ditt dikt» arrangement i kveld. Der kan du melde deg på hvis du vil dele ditt dikt eller bare vil høre på rundt bordet.

Tekst: Thomas Østerholt Foto: Privat

Heidi Nylund Larsen er spent på hvordan kvelden blir, men har på sosiale medier oppdaget at mange er glad i dikt.

– Jeg er veldig glad i dikt og sitater, og har etter å ha pratet med kunder i galleriet sett at det er flere enn meg som liker poesi. Vi håper derfor det blir noen hyggelige samtaler, sier Nylund Larsen.

Galleri Nylund Larsen har allerede invitert noen som skal komme for å dele sitt dikt under arrangementet i galleriets lokaler.

– Jeg har invitert Torunn Strøm Ingvaldsen, Elen Regine Lauvhjell, Mona Rhein og Annette A. Aspesæter til å dele sine favorittdikt. Så er det opp til resten av gjestene om det deles flere dikt den kvelden, sier Nylund Larsen.

Arrangementet krever at du melder deg på. Det er også en liten inngangsavgift, da det legges opp til en enkel servering av kveldsmat. Nylund Larsen sier at det fortsatt er noen ledige plasser tilgjengelig.

– Dere kan melde dere på via melding 90502940 eller kontakte galleriet på Facebook eller Instagram, avslutter Heidi Nylund Larsen.