Politiet ønsker tips etter at det sent lørdag kveld var innbrudd i en gullsmedbutikk i Tvedestrand. Tyvene fikk trolig ikke med seg stort av verdier.

Tekst: Tore Myrberg

Det var en person som hørte bråk fra butikken samt et vaktselskap som varslet politiet om innbruddet. Framme på stedet fant man et ødelagt monter. Politiet tror imidlertid ikke at tyvene har fått med seg stort av verdier.

– Det er snakk om et utstillingsmonter der det lå uekte varer, sier operasjonsleder Øyvind Hægeland til Agderposten.

Politiet har sikret seg spor fra stedet, og det er også overvåkingsbilder som politiet nå skal gå igjennom. I tillegg håper de på tips fra publikum.

Dette har skjedd på Agder i natt:

#lindesnes En mann er pågrepet etter at han gjennom hele natten har ringt politiets nødnummer. Dette førte til at mannen ble pågrepet og innsatt i arrest. Hans mobiltelefon ble beslaglagt.

Kl 0345 #mandal En ung mann oppfører seg bråkete og ufint overfor folk og politiet i Mandal sentrum. Mannen er også i besittelse av narkotika. Pågrepet og kjørt til arresten i Kristiansand.

Kl 0247 #Eiken Nødetatsene rykker ut til en låve som brenner. Det skal ikke være fare for mennesker eller dyr. Heller ikke fare for spredning til andre bygninger.
Låven brenner helt ned. Brannvesenet blir på stedet og etterslukker.

kl 0142 #kristiansand En kvinne innbringes fra utested i Markens gate. Hun har slått til en vekter og er svært beruset og hissig. Innbringes og anmeldes.

Kl 0121 #kristiansand En person pågrepet utenfor utested i Vestre Strandgate . Han slo til en dørvert, og anmeldes for ordensforstyrrelse , kroppskrenkelse og trusler.

Kl 0100 #Bortelid Bil har kjørt utfor veien ved Fiskårdalen på vei ned fra Bortelid. Politi og ambulanse til stedet. Kun lettere personskader. Svært glatt på stedet.

#Kristiansand, kl. 2253, politiet reiser til ungdomsfest i Vågsbyd hvor det meldes om flere berusede unge mennesker.

#Flekkefjord, kl. 2247, melding om grønn traktor som kjører rundt i sentrum. Melder mener den kjører fort og kan være til fare.
Kontrollert av politiet. To unge jenter som har tatt turen til byen for å kjøpe mat. Skulle kjøre hjem nå, forhåpentligvis mette.