Sparebanken Sør har gjennom en årrekke vært med å støtte Julejam. Også i år bidrar banken med sin faste sum.

Tekst: Tore Myrberg

(Vi gjør oppmerksom på at iRisør.no og artikkelforfatter er med på å arrangerer Julejam, et tiltak for å samle inn penger til gaver som deles ut til barn i Risør, Gjerstad, Tvedestrand og Vegårshei gjennom Frelsesarmeen i Risør.)

Første året Heidi A. Simonsen var banksjef for Sparebanken Sør i Risør, visste hun ikke at forgjengerne hadde startet en tradisjon med å støtte Julejam. Men, hun fikk raskt kastet seg rundt. Nå er det hele i mer fastlagte former.

– Vi har Julejam liggende inne som en del av budsjettet. Min oppfattelse er at Julejam og Frelsesarmeen er noe alle er positive til, så dette er et spleiselag det er hyggelig å være med på, sier Simonsen.

Banksjefen synes det er ekstra fint at de får være med på en dugnad som gjør julen litt finere for noen som trenger det.

– Det at mange går sammen gjør at det jo blir noe ekstra ut av det hele. Det ser man jo på hvor mye som samles inn.

Simonsen sier banken bidrar med gaver til mange lag og foreninger, samt til ting som er til felles beste. Også da er det ofte et spleiselag som gjør at man får gode resultater.

– Se bare på en slik ting som lyssettingen av byen til jul. Her er det flere som er med på noe som til sammen blir et flott resultat, sier Heidi A. Simonsen.