Førstkommende onsdag kommer Jørn Lier Horst til Lindstøls Bokhandel for å signere bøker.

Tekst og foto: Thomas Østerholt

Lørdag hadde Lindstøls Bokhandel besøk av Hans Olav Lahlum. I morgen er det Jørn Lier Horst som kommer på besøk, men vær rask da han ikke blir lenge.

– Det er ikke alltid lett å få de største forfatterne. De har det travelt siden de skal innom så mange steder for å signere. Jørn Lier Horst er bare innom i en halvtime før han må videre, sier Harald Lindstøl.

Jørn Lier Horst skriver bøker både for barn og voksne. Han har gitt ut mange populære bøker, og noen av bøkene hans har blitt filmatisert.

– Jørn Lier Horst har gitt ut blant annet Wisting-serien, hvor blant annet Thea Green Lundberg spiller i TV-serien. Han er nå aktuell med boken Illvilje. Han har og skrevet barnebøker som Detektivbyrå nr. 2-serien. Vi kommer til å ha signering på bøker for voksne, barn og ungdom, sier Lindstøl.

Harald Lindstøl håper at folk tar seg tid til å komme innom bokhandelen selv om det hele skjer på en onsdag formiddag hvor folk flest er på jobb. Men, de som ikke kan komme kan få signert en bok ved å kontakte bokhandelen.

– Det blir veldig moro å få besøk av Jørn Lier Horst til butikken, spesielt nå som det nærmer seg jul. For jeg mener at den beste julegaven er en god bok, avslutter Harald Lindstøl.