Visst nok vil de ikke bli kjøpt bokstavelig, men Risør Ungdomsteater er i gang å øve til ny forestilling. De mener billetter til «Aladdin jr.» er den beste julegaven.

Vi har fått denne pressemeldingen fra Ola Sigmundstad:

Vet du ikke hva du skal gi i julegave?

Risør ungdomsteater kan nå hjelpe dem som ikke kommer på hva de skal gi i julegave til de «som har alt». Teateret oppfordrer til å gi en opplevelse i gave. Nå legges nemlig billettene til neste års musikalforestilling Aladdin Jr. ut for salg. I tillegg selges billettene til sterkt rabatterte Early Bird priser frem til 1. mars.

Risør ungdomsteater består i år av 36 ungdommer fra Risør og Tvedestrand som vil fortelle den kjente historien om Aladdin. I tillegg vil det være med 12 unge dansere fra kulturskolen og 11 unge i orkestret som skal spille den originale fengende og kjente Disney musikken til sangene.

I årets musikalforestilling befinner vi oss ved portene til det kongelige palass i den fjerntliggende byen Agrabah. Mot hennes egne ønsker forbereder prinsesse Jasmine seg til å velge seg en ektemann. Hennes far, sultanen, insisterer på at hun skal velge seg en prins.

I denne historien møter du blant annet prinsesse Jasmine, hennes far sultanen, Jafar og hans medhjelpere; Iago og Razoul, Aladdin, Genie (Ånden) og et magisk teppe. I tillegg vil du møte vakter, tjenere, haremsjenter, handelsmenn og flere andre i den folkerike byen.
Aladdin jr. bygger på Disneys animasjonsfilm Aladdin.

Syv av rollene spilles i år av ulike skuespillere annenhver forestilling. Teateret oppfordrer derfor slekt og venner til å se nøye etter hvilken forestillinger de spiller i de rollene.
Publikum har virkelig noe å glede seg til!

Aladdin spilles på Risørhuset fra 21. til 29. mars.

mvh
Ola Sigmundstad