Idun ungdomslag på Søndeled ønsker å løfte lokale talenter og artister. I den anledningen holder de konsert i sine nye lokaler førstkommende lørdag.

Tekst: Knut Erik Liane foto: Privat

Olaf Moen og Robert Løkketangen står for musikken med sitt debutalbum «Om alt som henda har». Albumet bærer sterkt preg av lokal folkemusikk og historie.

– Vi spiller vokal folkemusikk fra Søndeled, Gjerstad, Vegårshei, Nes, og Lyngør. Riktig nok kledd i ulike musikalske drakter, sier Robert Løkketangen.

Duoen setter stor pris på å bli invitert til hjemstedet for å spille konsert.

– Det er veldig hyggelig! Både Olaf og jeg føler sterk tilhørighet til Søndeled, selv om begge har bodd utenbygds i en del år. Attpåtil er det jo litt fint å spille denne musikken som er lokalt forankret. Du kan si vi spiller musikken «der den hører hjemme».

Konserten er uten alkoholservering og åpen for mennesker i alle aldre. Løkketangen tenker det ikke finnes noen grunn til å gå glipp av konserten.

– Om du er interessert i musikk, historie, musikkhistorie, lokalhistorie, fortellinger, og/eller folk og sosial omgang, så er du hjertelig velkommen, avslutter Robert Løkketangen.

Konserten er lørdag 18. januar og starter klokken  20:00.