Etter en fantastisk avslutning på 2019, med godt over tusen besøkende mellom jul- og nyttårsaften, starter året sterkt med mange gode filmer.

Vi er allerede godt i gang, og førstkommende helg har vi hele tre storfilmer med premiere fredag 17. januar. Kinosjefens anbefaling denne gangen blir den skarpe satiren Jojo Rabbit, med en sterk rollebesetning og et viktig tema med ny humoristisk vri. Det er bare å komme seg opp av godstolen og på kino! Godt nytt kinoår!

Bilderesultat for bad boys for life

Bad Boys for life
Am. Action/Komedie/Thriller med Will Smith, Martin Lawrence, Derrick Gilbert. 15 år.
Marcus ønsker å pensjonere seg for å tilbringe mer tid med familien, men når en gammel og farlig trussel setter Mikes liv i fare, blir Marcus nødt til å sette pensjonisttilværelsen på pause for å dra på et siste oppdrag sammen med sin langvarige partner.

Bilderesultat for jojo rabbit

Jojo Rabbit
Komedie/Drama/Krigsfilm med Taika Waititi, Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Sam Rockwell, Scarlett Johansson, Rebel Wilson, Alfie Allen, Stephen Merchant. 12 år.

En ung gutt i Hitlers hær finner ut at hans mor gjemmer en jødisk jente i deres hjem. Satiren, satt under 2. verdenskrig, følger en ensom tysk gutt ved navn Jojo (Roman Griffin Davis) hvis verdensbilde blir snudd på hodet da han oppdager at hans mor (Scarlett Johansson) gjemmer en ung jødisk jente (Thomasin McKenzie) på loftet. Med sin tåpelige fantasivenn, Adolf Hitler (Taika Waititi), ved sin side må Jojo konfrontere sin blinde nasjonalisme

Bilderesultat for dolittle

Dolittle
Am. Komedie/Familiefilm med Robert Downey Jr., Michael Sheen, Emma Thompson, Octavia Spencer, Rami Malek, Ralph Fiennes, Marion Cotillard, Selena Gomez, Antonio Banderas, John Cena. 6 år. Norske stemmer.

Eksentriske Dolittle (Robert Downey Jr.) har evnen til å snakke med dyr, og har gjort det til sin livsoppgave å bli dyrenes beste venn og lege. Mennesker har han på sin side lite til overs for. Men når dronningen blir alvorlig syk, blir Dolittle nødt til å legge ut på en lang, eventyrlig reise til en mystisk øy, for å finne den eneste medisinen som kan redde henne. Med seg på ferden har han flere av sine trofaste dyrekompanjonger, deriblant den nervøse gorillaen, Chee-Chee, den munnrappe papegøyen, Polynesia, og den godmodige isbjørnen, Yoshi. Et storslått filmeventyr for hele familien!