Teller du også ned til fredag, fri og nye kinopremierer? Vi gleder oss veldig til å snurre i gang to nye norgespremierene denne helgen.

Den ene er det nydelige og tidløse kostymedramaet “Little Women” som veldig mange av oss har et forhold til. Dette er dessuten en Kinoklubb-film, og gir deg 50% rabatt som medlem i Kinoklubben (Meld deg inn: www.kinoklubb.no, og få halv pris på mange utvalgte kvalitetsfilmer hele året).

Vi fortsetter å vise Elleville Eldrid for de aller minste, men har også en norgespremiere på lur til de litt større barna: «Spion i aksjon» har et stjernelag av norske stemmer som gir liv til karakterene, i denne veldig kule animasjonen om superspionen Lance Sterling, «spilt» av John Carew.

Neste fredag kommer et actioneventyr mange har venta på en stund, når den etterlengtede superheltfilmen «Birds of Prey» inntar kinolerretet. Vi sier bare god kinouke, og snurr film!

Bilderesultater for little women"

LITTLE WOMEN
Norgespremiere 31. januar
Am. Drama/Romantikk med Florence Pugh, Emma Watson, Timothée Chalamet, Saoirse Ronan, Meryl Streep, Laura Dern, James Norton og Eliza Scanlen. Tillatt for alle. Anbefalt ungdom/voksen. KINOKLUBB-film, og halv pris for medlemmer.

Jo March reflekterer over livet sitt og forteller historien om March-søstrene – fire unge kvinner som bestemmer seg for å leve livet på egne premisser.

Med en fantastisk rollebesetning og en smart, sensitiv gjenfortelling av det klassiske kildematerialet, beviser Greta Gerwigs ‘Little Women’ at noen historier virkelig er tidløse.

Bilderesultater for spion i aksjon"

SPION I AKSJON
Norgespremiere 31. januar

Am, Komedie/Animasjon/Familiefilm. 6 år. Kule norske stemmer, som John Carew, Herman Tømmeraas, Kåre Conradi, Stian Blipp og Line Verndal. 6 år.

Verdens beste spion blir forvandlet til en due og han blir avhengig av sin nerdete tech-offiser for hjelp. Superspionen Lance Sterling (John Carew) og forskeren Walter Beckett (Herman Tømmeraas) er helt motsatt fra hverandre. Lance er elegant, stilig og selvsikker. Walter er ikke det. Men det Walter mangler av sosiale ferdigheter gjør han opp for ved å være smart og oppfinnsom. Han skaper nemlig de fantastiske dingsene som Lance bruker på sine episke oppdrag. Når Lance blir forvandlet til en due, må de lære seg å jobbe sammen på en helt ny måte. Klarer de ikke det er hele verden i fare.

Bilderesultater for birds of prey"

BIRDS OF PREY
Norgespremiere 7. februar

Am. Action/Eventyr/Krim med Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell og Ewan McGregor. 15 år. Anbefalt ungdom/voksen.

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn) er en superheltfilm basert på DC Comics-teamet Birds of Prey. Den er ment å være den åttende filmen i DC Extended Universe.

Etter å ha splittet seg med Jokeren, slår Harley Quinn seg sammen til superheltene Black Canary, Huntress og Renee Montoya for å redde en ung jente fra en ond krimherre.