Risørs herrelag i fotball fikk likevel plass i 5. divisjon etter at Hånes trakk laget. Nå har nok et lag forsvunnet fra avdelingen.

Tekst: Tore Myrberg

Denne uken ble det klart at Just ikke kommer til å stille lag i 5. divisjon avdeling 1, hvor Risør Fotballklubb skal spille. Just vil heller spille i 6. divisjon.

Fra før hadde kretsen redusert antallet lag i hver av de to 5. divisjonsavdelingene fra 12 til 10, for å få en spissing som skulle gi mer stabile forhold. Nå er avdelingen til Risør dermed redusert til ni lag, noe som betyr at serien vil bestå av totalt 16 kamper. Dette forutsatt at ikke enda flere lag trekker seg.

I fjor skulle det vært 12 lag i avdelingen, men hele fire lag forsvant før eller underveis i sesongen. Dermed ble det kun 14 serierunder.

Årets motstandere for Risør er Birkenes, Donn 2, Imås, Lillesand Fotball, Rygene, Trauma 2, Tveit og Øyestad. Serieåpning er onsdag 20. april hjemme på Kjempesteinsmyra mot Donn 2.

I motsetning til i fjor ligger det ikke an til like store spillepauser selv om antallet lag er redusert. Siste kamp før sommerferien er 25. juni, og da starter man ikke opp igjen før 17. august.