Kinosjef Elen Lauvhjell håper på litt ekstra godt besøk både på fredagens valentinedag og den kommende uke hvor det er vinterferie for skolebarna.

Tekst og foto: Tore Myrberg

Noe bredt utvalg med kjærlighetsfilmer blir det ikke selv om det er årets store dag for å proklamere sin kjærlighet. En film i kategorien er det imidlertid mulig å få med seg.

– Vi viser fire filmer denne fredagen, og det er «Little Women» som vel må kunne kalles kjærlighetsfilmen. Men, det går jo an å gå på «date» også på de andre filmene, sier Lauvhjell til iRisør.no.

To premiere

Både for fredagen og den kommende vinterferien er det to andre filmer som nok vil komme mer i fokus. Det er nemlig premiere både på «Sonic the hedgehog» og «Flukten over grensen».

– Disse to filmene kommer nå med starten på vinterferien. I tillegg har vi førpremiere på «Lotte og dragejakten» på dagtid til onsdag.  Nettopp onsdag går også Sonic-filmen på dagtid.

Lauvhjell håper mange barn og unge benytter muligheten til å gå på kino når de nå har fri på dagtid.

– Siden vinterferien er en typisk ferie hvor mange foreldre må jobbe, er det jo fint med aktiviteter for barna.

Mer norsk

«Lotte og dragejakten» spilles også fra fredag 21. februar, som er den egentlige datoen for norgespremieren.

Den fredagen kommer også nyinnspillingen av «Fjols til fjells» på kinolerretet, en film som Lauvhjell har tenkt å sette opp på dagtid som Seniorkino siste onsdagen i mars.

Her kan du lese mer om filmene som kommer:

Sonic inntar lerretet