Karin Okkenhaug og Lewi Bergrud

Karin Okkenhaug og Lewi Bergrud legger ut på sørlandsturné. Førstkommende mandag kommer de til Frikirken i Risør for å underholde.

Tekst: Thomas Østerholt Foto: Privat

Karin er fra Skien og har blant annet jobbet som korist i mange år for en rekke artister. Lewi er totning og har flere musikalske talenter som god sangstemme, flink på gitarer og tangenter.

– Via kjente fikk jeg vite at disse to skulle på tur til Sørlandet og hadde plass til en konsert til. Jeg kjente til begge artistene fra før og vet at de leverer veldig høy kvalitet, sier Signe Sollien Andresen i Risør frikirke.

Håper på stort publikum

Med så gode talenter som Karin Okkenhaug og Lewi Bergrud har, syns Signe at mange burde ta turen innom frikirken mandag kveld klokken åtte.

– Folk burde komme for å bli glade, ettertenksomme, overraska og berørt av musikalsk lekenhet samt fine og finurlige tekster. Det hadde vært veldig gøy om vi nærmet oss hundre, men det er kanskje litt mye å håpe på en mandagskveld. Men, Karin og Lewi fortjener et stort publikum, sier Sollien Andresen.

Denne typen konserter er ikke noe Frikirken gjør så ofte og det vil koste litt for å høre på Karin og Lewi. Signe mener likevel at prisen for å høre på slikt talent er rimelig.

– På våre egne arrangementer er det mer vanlig med kollekt. Alternativene var å hyre inn musikerne til et fast honorar eller at de «spiller for døra» derfor landet vi på det siste. Dette er jo mennesker som lever av musikken, så 200 kroner er en rimelig pris for en konsert som dette. Skoleelever og studenter slipper inn for halvparten, så det er overkommelig for de fleste, sier Sollien Andresen.

Gleder seg

Nå er det bare å glede seg til mandagen, noe Signe selv gjør til fulle.

– Jeg gleder meg veldig til konsert og håper mange vil dele mandagskvelden med oss, avslutter Signe Sollien Andresen.