Siri Eikeland, Khalid Mahmoud, Sigrunn Eikeland, Jens-Kristian Heistad og Martine Lundberg Lindstøl

Nok et arrangement har blitt avlyst som følger av korona. Denne gangen er det konserten Syng for Håp som har blitt avlyst av skolens ledelse.

Tekst: Knut Erik Liane

Russen driver nå og samler inn penger til Krafttak mot kreft. I den sammenhengen valgte noen elver fra 3STA å lage en elevbedrift med hensikt å holde en konsert, der overskuddet skulle gå til Krafttak mot kreft innsamlingen. Men, den har nå blitt avlyst.

– Det var ikke vår avgjørelse. Dette var en avgjørelse som rektor Erik tok. Skolen har tatt avgjørelsen på bakgrunn av nye retningslinjer om koronavirus fra Agder fylkeskommunene, sier Martine Lundberg Lindstøl.

Elevbedriften har jobbet mye med arrangementet og synes det er trist å måtte avlyse. Samtidig som de har forståelse for avgjørelsen.

– Vi har lagt ned masse arbeid og tid i å arrangere denne konserten. Det å avlyse var selvfølgelig veldig dumt, men vi har forståelse for at det ble sånn.

Lunberg Lindstøl forteller at alle billettene vil bli refundert, og at folk har hatt forstålese på hvorfor det måtte avlyses.

– Dersom noen fortsatt har lyst til å støtte saken tar vi imot vipps på 411054. Innsamlingen varer frem til søndag, avslutter Martine Lundberg Lindstøl.