Med alt som foregår har fristen for å søke kulturmidler og treningstider blitt utsatt. Men, det er veldig viktig å overholde den nye fristen.

Tekst: Knut Erik Liane  Foto: arkiv

Risør kommune har flere bygg de låner bort gratis til lag og foreninger der trening er hensikten.

I Risør kommune kan lag og foreninger søke om å bruk av Risørhallen, idrettsbygget på Kjempesteinsmyra, svømmehallen og gymsalen på Risør videregående skole. Vanligvis er søkefristen 15. april. Men, med alt som foregår har den blitt utsatt.

– Fristen for å søke om kulturmidler er også utsatt. Begge har nå ny frist 1. juli. Dette er gjort slik at man skal rekke å ha årsmøte og lage regnskap/budsjett. Vi jobber nå også sammen med fylket og ser på festival tilskudd. Mer om det kommer seinere, sier Torolf Kroglund.

Han understreker at det er veldig viktig å holde den nye fristen, for når den først er ute må man vente til neste år for å søke.