Jens Johan Eriksen har et spennende opphold på Svalbard. Foto: Kings Bay

Jens Johan Eriksen og noen av hans venner blir trolig de som sitter lengst unna Risør og spiller musikkbingo lørdag kveld.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Kings Bay

Tidlig fredag kveld var det solgt bonger for 6 500 kroner til lørdagens musikkbingo, men Hans Roar Waaler tror det tallet vil stige.

– Det kommer nok inn mer, for jeg har allerede sendt ut rundt 140 bonger. Og det er fint om folk bestiller i god tid, gjerne allerede nå. Så langt har vi spillere som er geografisk spredt fra Risør til Svalbard, sier Waaler.

Blir spesielt

På Svalbard kommer Jens Johan Eriksen og noen av hans venner til å sitte klar når musikkbingosendingen streames lørdag kveld. Han liker arrangementet av flere grunner.

– Dette er jo det nest beste til å være der. Jeg har lenge tenkt å spørre Hans Roar om han kunne streamet musikkbingoen, men nå kommer han meg i forkjøpet. Også går jo det hele til en god sak, sier Eriksen.

Han innrømmer at det blir litt spesielt å sitte på Svalbard og se bildene hjemmefra.

– Jeg kom hit i slutten av januar, og må på grunn av situasjonen være her til august. Så det blir spesielt å så Hansi og høre de kjente melodiene.

Her er facebooksiden til Musikkbingoen, hvor du vil finne all praktisk informasjon: https://www.facebook.com/risorbingo/

Fikk med venner

Eriksen kommer heller ikke til å sitte alene for å spille musikkbingo.

– Det var ikke så mange her som hadde vært borti musikkbingo, men da jeg forklarte opplegget og sa at pengene går til å hjelpe familier gjennom Frelsesarmeen, så var de med.

Så stor var interessen at Jens Johan Eriksen ber Waaler være tidlig ute med å si ifra om dette skal gjentas.

– Begrensingen går på hvor mange jeg kan ha i stua. Neste gang, med tidlig beskjed, kan jeg bestille salen så flere kan være med.

Alt klart for streaming

Nå gjenstår det bare for Hans Roar Waaler å gjøre den siste sjekken på at alt det tekniske utstyret fungerer.

– Med litt «Reodor Felgen»-tankegang så ser det ut til at de største utfordringene er løst. Så nå håper vi mange blir med på musikkbingo lørdag kveld, avslutter han.

Les også:

Vil hjelpe barnefamilier gjennom musikkbingo