Som følge av koronasituasjonen har Lions Club Risør måtte avlyse sin tulipanaksjon. Men, tulipanene har likevel kommet til nytte.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Lions Club Risør

Selv kaller de det Lions vakreste vår-eventyr, når de hvert år selger tulipianer til inntekt for prosjektet «Mitt Valg».

– Risørs beboere har vært veldig flinke til å slutte opp om dette salget, mange fordi de vet at resultatet går til en god sak, forteller president Thomas Juell i LC Risør.

Med dagens koronasituasjon forsvant muligheten til vanlig salg på torvet i Risør. Noen tulipaner ble likevel solgt også i år.

– Vi hadde jo ikke lyst til å skuffe noen, så vi har satset på et telefonsalg som supplement til de som allerede er bestilt. Dermed ble det en svipptur til Schouten gartneri i Lier for å hente tulipaner.

De som hadde kjøpt fikk blomstene levert på døren, mens det også var en del som bestilte uten å ville ha tulipanene selv.

– Mange hadde kjøpt tulipaner, kun for å gi de videre. Frydenborgsenteret for eksempel som i tidligere år, en hel kasse fra Bosvik AS. Så det har vært mange glade givere og enda flere glade mottagere, sier Juell.

Han vil derfor på vegne av LC Risør gjerne takke alle som kjøpte i år.

– Nå håper jeg treffes på torget igjen neste april for ny tulipanaksjon, avslutter Thomas Juell i Lions Club Risør.