Vi har fått et leserinnlegg fra en person som ønsker å skryte av innsatsen som ligger bak å få Kraftsport igang igjen.

Korona-fremsnakk, for byen trenger litt positivitet

Det er to personer i Risør jeg mener at fortjener litt god fremsnakking akkurat nå. Anette Heimstad-Aasbø og Roman Telezhynak, som fikk beskjed torsdag 23. april om at de fikk lov til å gjenoppstarte Risør kraftsport, og som har jobbet mange timer daglig for å få åpnet tirsdag.

Jeg vil tro alle medlemmene i Risør kraftsport kan skrive under på at dette har gått utrolig raskt, men smertefritt, og at Anette og Roman har hele veien vist et inderlig ønske om å få en god oppstart. Tiltakene alle medlemmene skal følge er mange, de er strenge, de er helt nødvendige – og de blir selvfølgelig godtatt. Folk respekterer alle tiltakene, for folk ønsker kun det beste for både seg selv og andre.

Likevel har ikke åpningen gått helt smertefritt. De har møtt en kraftig motvind i en allerede bratt oppoverbakke, i form av de store treningssentrene som skriker urettferdighet. ”Hvis ikke vi kan, hvorfor kan de?” er mentaliteten som går igjen, og noen individer har vist seg å jobbe aktivt for at Risør kraftsport skal stenge ned igjen.

Det er her den ordentlige fremsnakkingen begynner – tusen takk Roman og Anette, for at dere vil oss medlemmene så inderlig vel, og at dere står på, at dere kjemper dere oppover den tunge bakken uansett hvor tung den er. Tusen takk for at dere er dere, og for at dere sitter med bookinglister i flere timer, at dere har lagd et system som gjør det trygt å trene. Tusen takk for at dere viser en stå-på-vilje uten like, og for at dere tør å skille dere ut. Tusen takk for at dere tenker på alle andre midt oppi dette. Dere er gode, og Risør (og generelt treningsmiljøet) trenger flere som dere.

Vil også oppfordre de som ønsker seg et fantastisk treningsmiljø med to personer som garantert hjelper deg med hva enn du måtte ønske, om å melde seg inn i Risør kraftsport. Der er ingen for svake, ingen er i for dårlig form, alt du trenger er et ønske om å trene.