Med ny rolle som leder av NHFU i Agder er Andreas Haugland Ausland et steg nærmere målet for likestilling av funksjonshemmede.

Tekst: Knut Erik Liane foto: Privat

Haugland Ausland er veldig fornøyd med vervet og håper å kunne skape positive forandringer for funksjonshemmede over hele landet.

– Det å bli leder betyr alt for meg og mitt virke i handikapbevegelsen. Jeg lever og ånder for denne saken og det betyr så mye for meg å få tilliten gjennom dette vervet, sier Andreas Haugland Ausland til iRisor.no.

Det var sist fredag han fikk ledervervet og Andreas har klare mål for hva han ønsker å oppnå.

– Jeg ønsker å oppnå full likestilling og frigjøring for funksjonshemmede. Jeg håper at jeg i min levetid skal få oppleve at neste generasjon norske funksjonshemmede skal ha et likestilt og fritt liv. Et bedre Norge enn hva jeg og generasjonene før meg har opplevd. Det er det viktigste av alt, avslutter Andreas Haugland Ausland.