Duoen DIS er tilbake og hadde planlagt konsert i Hollenderhagen. På grunn av været har konserten blitt flyttet til Buene.

Tekst og foto: Knut Erik Liane

Det er ikke første gangen duoen har måttet gå for en innendørs løsning da værmeldingen spådde regnvær. I fjor havnet de også på Buene og det er en konsert de har gode minner fra.

Den konserten vi hadde på Buene i fjor er en jeg husker veldig godt. Det ble liksom litt sånn elektrisk inne på Buene, for det ble så mange og var veldig god stemning, forteller Maria Hansen.

Annerledes energi

Duoen fikk med seg Kjetil Aasen på bass og Roger Johansen på trommer. Hvis navnene lyder kjent er det nettopp fordi de var med på Buene i fjor.

– Kjetil er i Risør på ferie og har egentlig fri, men han hadde lyst til å være med på konserten og det setter vi veldig stor pris på. De er begge veldig flinke musikere.

Det er vanligvis bare oss to. Når vi får med flere blir lydbildet veldig annerledes, mye større. Det skaper en veldig annerledes energi og det er veldig gøy, forteller Andreas Eriksen.

Egen sjarm

DIS hadde deres første konsert i år under åpningen av Hollenderhagen og de hadde gledet seg til å spille der igjen.

Det var veldig gøy, det var egentlig helt topp. Det er deilig å være ute blant trær i vakre omgivelser, det er noe for seg selv. Ethvert sted har sin sjarm. Buene var veldig sjarmerende ifjor og jeg tror det blir bra i år og, avslutter Andreas Eriksen.

Konserten er førstkommende lørdag 18. juli og varer fra 19:30-20:30.

Les også:

Håper å trekke folk til Buene i kveld