Det er «Showtime» innen boksalget for tiden, og da snakker vi helt bokstavelig. For Henrik H. Langelands bok «Showtime» er sommerens storselger.

Tekst og foto: Tore Myrberg

Det starter en liten debatt blant sommerhjelperne hos Lindstøls Bokhandel når vi spør om hvilken bok som selger mest denne sommeren. Men, det tar ikke lang tid for de er enige.

– Det må være «Showtime» som selger aller best, er svaret.

Tredje i rekken

Annette K. Aspesæter hos Lindstøls Bokhandel kan fortelle at «Showtime» er den tredje boken i en serie fra Langelands side.

– Serien begynte for flere år siden med «Wonderboy». Deretter kom «Fyrsten», og nå er det denne her. Jeg jobbet i en bokhandel i Oslo da den første boka kom, og det var mye snakk om den. Den handler om spennongen i finansmiljøet, og jeg tror folk synes det er morsomt å få et innblikk der, sier Aspesæter.

I fjor var det den store historieboka om Risør som var bestselgeren, og den selger fortsatt godt.

– Det er også morsomt å se at det er mange barn som leser bøker. Det merker vi på handelen.

«Risør» selger best

Vår tur videre går innom Sport 1, hvor det er et godt utvalg både av klær og sportsartikler. Det er på klesfronten vi finner bestselgeren.

– Her går det i Risør-produkter, sier Tone Solodden Thorsen, og henviser til hettejakker, t-skjorter, håndkle og caps med Risør trykket på i store bokstaver.

– Dette er produkter vi selv har fått designet slik vi vil ha de, og det er blant annet veldig mange som har hettejakkene våre som jakker på hytta. I tillegg er den veldig populær både for folk med risørtilknytning som er bor andre steder og ikke minst hos lokalbefolkningen, sier Solodden Thorsen.

I morgen avslører vi den mest populære iskremsmaken.

Les også:

Bestselgere i Risør: Dette bakeverket er sommerens vinner