Den store kirkebasaren var i år lagt opp til å være langt mindre, og det ble den. Men, allikevel klarte de å nå målet på 50.000 kroner.

Tekst og foto: Knut Erik Liane

Tirsdag denne uken har de fått oversikt over hvor mye penger som har kommet inn på basaren og Eileen Liborg Basma er veldig fornøyd med at de har nådd målet.

– Vi hadde som mål å nå 50.000 og vi fikk inn 61.000, så det er vi kjempefornøyde med. Det er jo lavere enn det vi pleier å ha til vanlig, da pleier vi å ligge på over 100.000. Men, når ting ble som det ble, er vi veldig fornøyde med det, forteller en fornøyd Eileen Liborg Basma.

Litt mindre basar

Det er ikke tvil om at Den store kirkebasaren har vært større enn det den var i år. Men, både menigheten og de besøkende var veldig fornøyde med dagen.

– Det kom folk jevnt hele tiden, det var god stemning, alle virket veldig fornøyde og det var for det meste sol, utenom to styrtbøyer.

Savnet loppemarkedet

Selv om de besøkende trivdes godt var det flere som savnet loppemarked og Liborg Basma satser på at loppemarked og auksjonen kan komme tilbake til neste år.

Det må jo sies at det var noen som ble fryktelig skuffet over at det ikke var loppemarked. Det er jo naturlig da det er en stor del av det arrangementet der oppe. Vi får bare håpe at vi kan komme tilbake med det til neste år.

Takknemlige

Eileen Liborg Basma og resten av menigheten er svært takknemlige for alle bidragene og hjelpen de har fått til årets basar.

– Tusen takk til alle som har støttet oss med å kjøpe lodd, og takk til butikkene og de som har kommet med gevinster til lotteriet. Og en stor takk til de frivillige som har hjulpet oss, og basar-damene som jobber hele året med flotte hjemmelagde produkter.