Det ble reagert på smittevernet under forrige bystyremøte i Risør. Nå tar man grep for å gjøre møtene mer smittevernvennlig.

Tekst og foto: Tore Myrberg

Ordfører Per Kristian Lunden redegjorde i dagens formannskapsmøte om at det var kommet tilbakemelding.

– Det var spesielt i pausene med kaffe, mat og toalettbesøk det nok var utfordringer med å holde avstand. Vi har bestilt bord som er ca. halve størrelsen noe som vil gi bedre plass i salen, sa Lunden.

Ordføreren fortalte videre at han hadde vurdert andre steder for å holde møtet.

– Jeg har lite lyst til å gå tilbake til Teams igjen, da jeg helst vil at vi møtes fysisk. Jeg har tenkt på Risørhuset, men også der er det utfordringer rundt hvordan man skal avvikle det hele, og det er ikke opplegg for weboverføring.

Dermed blir man på rådhuset også videre framover, men med bedre plass i salen.

– Det ble for mye bord i forrige møte, og for trangt å komme seg rundt. Med de nye bordene blir det bedre plass, så vi går for rådhuset men med strengere smittevern. Blant annet ved at vi er ekstra nøye i pausene. Vi skal også lufte gjennomføringen med kommunelegen, avslutter Lunden.