Seniorturene i Risør har hatt en voldsom oppsving i høst. Denne uken blir det tur i Urheia, noe som nok er fristende for mange å være med på.

Tekst og foto: Tore Myrberg

Utendørs turer med god avstand mellom turgåerne har vært en populær aktivitet for mange seniorer i Risør de siste månedene.

– Det er noen som har vært usikre på om vi fortsatt går turer, men jeg kan berolige med at det gjør vi. Denne onsdagen skal vi opp i Urheia. Det er jo gjort en flott dugnad der oppe som vi ønsker å se, sier John Thomas Axelsen.

Selv om turen er lagt til Urheia, understreker han at man likevel skal møte opp ved Circle K på Frydendal klokken 10.

– Noe som er morsomt er at det har vært med rundt 20 personer de siste gangen. Så det har vært veldig godt oppmøte. Og vi fortsetter med turene til litt ut i desember, så fremt det ikke snø og glatt slik at det blir vanskelig å gå tur.