Vi har fått et leserinnlegg fra Geir Arnesen angående det å ligge i ytterkanten av et stort fylek, og om Risør videregående skole.

Risør – en kommune på randen!

Tradisjonelt så har alltid Risør alltid ligget på randen, ihvertfall etter alle andre satsa på damskip. Men hva er så randen? Ordboka har en def. som linje, kant som danner avgrensning.

Jo, Risør har jo alltid ligget på kant eller linje med resten av d tidligere fylket, vårt kjære Aust Agder. Det har alltid vært et kjærlig elsk-hat forhold i familien LilleGrimmeArneTrengerRis, der Risør har opp igjennom tidene blitt sett på som den pene lillesøstra som er kjekk å ha når man skal ut å sjekke opp turister, men helst ikke snakker med rundt middagsbordet ellers i året.

Hun med blå øyne og lange bølger som alle summer rundt når livet smiler og måkene elsker!! Men hun har alltid blitt hørt i rundt familierådet uansett hvor irriterende hun er.

Så i disse moderne tider så er jo familiesammenslåing det store, og lillesøstra blir da degradert til stelillesøstra. Vår tidligere familie har ikke så mye å si lenger og lommepenger er et sammensurium av kost/nytte kontra distanse-i-andre + 2-roten av Marna R1. Med denne formelen havner hun enda mer på randen, eller vørst case (som vi sier i utkanten: We’re fucked!)

Leve Risør Videregående skole slik den der!!! Hvis ikke så…

Som den positive fyr jeg er så pleier jeg å si at jeg er på randen av godt humør, men nå tviler jeg dessverre…

God helg folkens!!