Vi i Lisand i Risør vil gjerne vise fram noe av det vi holder på med, og slår til med to timers direktesending på Facebook denne lørdagen.

Tekst: Tore Myrberg

Mellom klokken 11 og 13 blir det flerkameraproduksjon fra kaféen i Havnegata 8, med en rekke gjester på programmet. Og da selvfølgelig en og en av smittevernhensyn.

Vi håper du både følger vår sending på Facebook, og at du stikker nedenom. Enten for å se gjennom vinduet hvordan vi lager en slik direktesending, eller ved å stikke innom lokalet dersom det ikke allerede er mange nok der i forhold til smittevern.

Det hele skjer i anledning #handlelokaltrisør, og hun som tok initiativet til denne dagen er selvsagt blant gjestene. Det samme er utsendte fra en rekke butikker i Risør sentrum, og vi er også lovet et besøk av ordføreren ved starten av sendingen.

Vi håper mange setter pris på vårt bidrag til å skape litt aktivitet i sentrum under #handlelokaltrisør.

Dersom du har noe du ønsker å dele gjennom vår sending er det fortsatt tre små femminuttere hvor det er plass til gjester. Dette på tidene 12:25, 12:35 og 12:50. Ta i så fall kontakt med Tore Myrberg så raskt som mulig for en avtale.