Alt av nødetater rykket ut da det kom inn melding om bilbrann i Gjerstad ved 14.30-tiden i ettermiddag.

Tekst: Tore Myrberg

Ingen personer kom til skade, og det var heller ingen fare for at brannen skulle spre seg, melder politiet i Agder på Twitter.

Det hele skjedde ved Tvilandstjenn, som ligger i øvre del av Gjerstad.

Kort tid etter først melding kunne Østre Agder Brannvesen melde om at de har slukket brannen, og at bilen er utbrent.

Det er for øvrig få melding om gjøremål for politiet denne mandagen.

Kl. 12.15 ble en kvinne tatt for butikktyveri i Grimstad sentrum. Hun skal ha vært i to butikker og tatt diverse varer. Forholdet ble erkjent på stedet, og tyvgodset er levert tilbake. Politiet har opprettet en sak på forholdet.

Kl. 09.00 rykket politiet i Kristiansand ut til bystranda etter flere telefoner om ungdommer som kranglet. Da politiet ankom løp ungdommene i alle retninger, men lovens lange arm fikk kontroll på noen av de involverte. Ingen personskader, men to personer ble pålagt ikke å oppsøke hverandre på noe vis resten av dagen.