Årets Julejam foregår for det meste digitalt. Men, under auksjonen vil det være noe publikum til stede på Peterhead Bar.

Tekst: Tore Myrberg  Arkivfoto: Knut Erik Liane

Vi gjør oppmerksom på at iRisør er en av samarbeidspartnerne som arrangerer Julejam.

Julejam er en kombinasjon av en helaften med musikk og innsamling av penger til barn og unge i familier som trenger en hjelpende hånd i julehøytiden. Tidligere har alt foregått live på Peterhead, men i år blir det en litt annen løsning.

– Vi kommer til å ha auksjonen på Peterhead lørdag kveld klokken 20, samtidig som den streames live på Facebook. Siden vi har begrenset med plasser, ber jeg om at de som ønsker å være til stede på Peterhead bestiller bord for denne kvelden, sier Hans Roar Waaler.

Dette har med smittevern å gjøre, og at det er begrenset med plasser.

– Vi håper jo at vi får fylt de plassene vi kan ha folk på under auksjonen. Derfor er det bare å ta kontakt med meg mens det fortsatt er plass, sier Waaler.

Mulige kupp

Julejamgeneral Kurt Inge Dale sier man har fått på plass en rekke gode auksjonsobjekter, hvorav noen fortsatt ligger lavt i pris.

– Sånn som fem gavekort på dameklipp hos Salong Alice, er det siste jeg sjekket kommet inn alt for lavt bud på. Verdien er rundt 4000 kroner, mens budet så langt er på 1500. Men, jeg tror og håper det vil stige. Det samme gjelder trening i hele neste år hos Atletix hvor budet er 2000 og verdien 5880, sier Dale.

Han hinter samtidig om at det kan dukke opp auksjonsobjekter i siste liten, som kun er mulig å by på dersom man er til stede eller følger livesendingen lørdag kveld.